57.ELYD GENEL KURUL TOPLANTISI 23 MART CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI

91 Yıllık bir geçmişe sahip olan Edirne Lisesinden Yetişenler Derneğinin 57. Olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2024 Cumartesi günü, genel merkezimiz toplantı salonunda yapıldı.

Genel Başkan Atıl Erman’ın açılış konuşmasından sonra saygı duruşu yapıldı ve divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu başkanlığına 1976 mezunlarımızdan sevgili arkadaşımız Mehmet Haluk Ündeş seçildiler.

Son derece olgun bir havada geçen, genel kurul toplantısında, gündeme göre tüm konular görüşüldükten sonra seçimlere geçildi. Eski yönetim kurulunda görev yapan ağabeyler, artık aday olmayacaklarını ifade ederek, yeni seçilecek genç kardeşlerine her zaman destek ve yardımcı olacaklarını belirtiler.

Kapalı oyla yapılan seçimler sonucunda yönetim ve denetleme kurulları aşağıda gösterildiği şekilde oluştu ve iş bölümü yaparak görevlerine başladılar.

GENEL BAŞKAN                : CEVAT İŞLİK

GENEL BAŞKAN  VEKİLİ   : DR. ERCAN KÖSE

GENEL MUHASİP              : MEHMET HALUK ÜNDEŞ

GENEL SEKRETER             : DR. KEMAL DEMİRKIRAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ: MEHMET  SAVAŞ

DENETİM KURULU

BAŞKAN                       :   HÜSEYİN  YAVAŞ

ÜYE                              :   TAYFUN ILICA

ÜYE                              :    KORAY GÖNÜL

Açık oyla yapılan onursal Başkan seçiminde ise, bir önceki genel başkanımız ATIL ERMAN oy birliği ile onursal başkan Seçildi. Daha sora söz alan Atıl Erman bir konuşma yaparak, 20 yıldır görev yaptığı süre içinde  kendisini ve yönetim kurulları destekleyen ve yardımcı olan camiamız mensuplarına şükranlarını sundu ve her zaman yeni seçilen yönetim kurulunun yanında olacağını belirterek, başarılar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir